به‌طور کلی خشک کردن میوه‌ها، یکی از روش‌های جلوگیری از فساد میکروبی آنها به شمار می‌آید. در این روش در اثر کاهش میزان رطوبت میوه، امکان فساد میکروبی و سرعت واکنش‌های مضر دیگر به میزان زیادی کم می‌شود. خشک‌کردن علاوه بر اینکه اثر نـگـهـدارنـدگی روی محـصـول دارد، وزن و حجم آن را نیز به میزان

    نوشته طرح توجیهی احداث واحد تولید چیپس میوه-فرصت سرمایه گذاری١٠٢ اولین بار در کنفرانس رسمی صنایع آرمان پدیدار شد.

© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت پایگاه رسمی کنفرانس محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.
قدرت گرفته از : بک لینکس